Tarjoamamme palvelut

Tutustu lisää linkeistä tai kokeile hintalaskuria ja laske projektillesi sopiva hinta.

Logo yritykselle

Logo yritykselle on kuin visuaalinen hissipuhe yrityksestäsi. Se luo ammattimaisen kuvan yrityksestäsi hyvin tehtynä ja näin rakentaa palvelusi tunnettuutta. Mikä tahansa logo ei kuitenkaan auta sinua erottumaan kilpailijoistasi positiivisesti ja saavuttamaan edellä mainittuja asioita.

Me UpNorth101:lla luomme yrityksellesi sopivan logon, jolla yrityksesi huomataan. Tarjontaamme kuuluu kolme logopakettia, joista voit valita tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan paketin. Valittavanasi on Perus-, Plus- ja Pro-paketti. Rakennamme paitsi uusia logoja, päivitämme mielellämme myös vanhaa logoasi uuteen uskoon. Tutustu logopaketteihin tarkemmin linkistämme ja tilaa logo yrityksellesi jo tänään.

Tutustu lisää -->

Logon suunnittelu

Logon suunnittelu on prosessi, jota teemme aina asiakaslähtöisesti eli asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioonottaen. Suunnitteluprosessi lähtee liikkeelle asiakkaan briiffistä, jossa asiakas voi kertoa esimerkiksi tyylistä tai merkityksistä, mitä toivoisi logossa olevan. Siinä voi niin ikään olla kuvaesimerkkejä halutuista tai ei-toivotuista piirteistä, väreistä tai fonteista.

Briiffin lisäksi haastattelemme asiakasta, jotta meillä on mahdollisimman selkeät lähtökohdat suunnittelulle. Tätä seuraa ensimmäinen tai ensimmäiset logovedokset. Kaikista vedoksista pyydämme kommentteja asiakkaalta, jotta voimme jatkaa suunnittelua toivottuun suuntaan. Näin rakennamme asiakkaan kanssa juuri häntä miellyttävän logon, joka on lisäksi toimiva ja laadukas.

Tutustu lisää -->
Graafista suunnittelua

Verkkosivut yritykselle

Logon ollessa yrityksesi tunnusmerkki, ovat verkkosivut yritykselle digitaalinen käyntikortti. Digitalisoituneessa yhteiskunnassamme voisi melkein sanoa, että yritystäsi ei ole olemassa ellei sitä löydetä internetistä. Onkin erittäin merkittävää, että sinulta löytyy verkkosivut, joilta potentiaaliset asiakkaasi saavat paitsi tarvittavat tiedot myös positiivisen ensivaikutelman yrityksestäsi.

Tilatessasi verkkosivut yritykselle meiltä, saat helppokäyttöiset, responsiiviset ja heti käyttövalmiit sivut aina läpinäkyvään hintaan. Voit helposti laskea itse verkkosivuprojektisi hinnan sivuiltamme löytyvän hintalaskurin avulla. Tarjoamme myös verkkosivujen päivityspalvelua.

Tutustu lisää -->

Kotisivujen suunnittelu

Kotisivujen suunnittelu on monivaiheinen prosessi, joka samoin kuin logon suunnittelu alkaa asiakkaan antamalla briiffillä. Briiffin ja lisähaastattelumme jälkeen teemme kotisivuista suunnitelman, jonka käymme asiakkaan kanssa läpi. Täten haluamme varmistaa, että visiomme sivuista vastaa varmasti asiakkaan toiveita ja asiakaskuntaa. Itse kotisivujen suunnittelu alkaa tämän jälkeen ja sisältää muun muassa rakenteen, värimaailman, typografian, grafiikan ja mahdollisesti myös sisällön rakentamista.

Varmistamme jo suunnitteluvaiheessa, että kotisivut ovat myös Google-ystävälliset eli hakukoneoptimoimme ne sinulle valmiiksi. Kun yrityksesi kotisivut ovat valmiit ja olet hyväksynyt lopputuloksen, on jäljellä enää sivujen julkaiseminen, jonka senkin teemme puolestasi.

Tutustu lisää -->