LISÄTIETOA / UKK

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka toimii?

Palvelumme toimii niin, että asiakas itse rakentaa itselleen budjettiinsa sopivan paketin.

On suositeltavaa (mutta ei pakko), että asiakas kerää referensseiksi kuvia, jotka edustavat tyyliä, mitä haluaisi työn olevan. Tätä kutsumme ”creative boardiksi”. Tällöin pystymme tekemään asiakkaalle mahdollisimman tarkasti hänen toivomaansa työtä.

Tilauksen saavuttua meille otamme asiakkaaseen henkilökohtaisesti yhteyttä puhelimitse kysyäksemme tarvittavia lisäkysymyksiä projektin suunnittelun suhteen.

Työ käynnistyy asiakkaan maksettua puolet projektin hinnasta, jonka jälkeen lähetämme asiakkaalle ensimmäisen vedoksen tai vedokset. Varausmaksulla varmistamme, että myös asiakkaamme ovat yhtä sitoutuneita projektiin kuin me olemme. Tyytyväisyystakuumme takaa, että mikäli asiakas ei ole tyytyväinen työhönsä palautamme asiakkaan maksaman loppulaskun osuuden takaisin täysimääräisenä takaisin kolmen arkipäivän sisällä.

Kiinteä hinta

Kiinteä hinta tarkoittaa sitä, että kaikki pakettien alla luetellut palvelut sisältyvät paketin hintaan. Lisäkuluja tulee vain, jos asiakas haluaa lisäpalveluita, jotka eivät sisälly pakettiin.

Perus-paketti

Perus-pakettiin sisältyy muun muassa il-tiedosto eli vektoriformaatti sekä erilaisia tarvittavia tiedostomuotoja. Muut sisältyvät palvelut on lueteltu tarkemmin sivulla Logo yritykselle. Halutessaan asiakas voi tilata pakettiin lisäpalveluita.

Plus-paketti

Plus-paketti on keskihintainen paketti, joka on suunniteltu niille, jotka tahtovat hyvällä hinnalla enemmän. Paketti sisältää mm.logo-guiden, jonka avulla näet, kuinka logosi on rakentunut sekä muita tärkeitä tietoja printtifirmalle, kuten käytetyt kirjaintyypit ja värikoodit. Logo-guide sisältää myös ohjeet asiakkaalle, miten logoa tulee käyttää varmistaakseen, että logosi näyttää aina hyvältä niin verkossa kuin printattuna.

Pro-paketti

Pro-paketti on tarkoitettu yrityksille ja yhdistyksille, jotka haluavat panostaa logonsa ulkonäköön. Työskentelemme asiakkaan kanssa tiheästi ja toteutamme kaikki asiakkaan tarvitsemat muutokset. Kartoitamme kilpailijasi ja teemme kilpailija-analyysin, jolla näet kuinka logosi erottuu joukosta. Asiakas saa myös yksityiskohtaisen logo guiden sekä kaikki tarvittavat tiedostomuodot ja koot, mitä asiakas haluaa.

Pro-paketti ( kilpailija-analyysi )

Pro-pakettiin kuuluva kilpailija-analyysi tarkoittaa sitä, että tutkimme asiakkaan potentiaaliset kilpailijat ja heidän brändinsä yritysilmeitä. Sen pohjalta luomme visuaalisen analyysin, joka sisältää tärkeätä tietoa kuinka asiakkaamme voisi erottua ja olla näkyvämpi kuin kilpailijansa visuaalisesti. Analyysi sisältää otteita kilpailijoista ja heidän logoista mm.

Tämän paketin tiedoilla rakennamme mahdollisia logomalleja, jotka erottuvat niin tyylillisesti kuin väriltään kilpaijoistaan parhaiten. Kokoamamme analyysi on helposti ymmärrettävä ja visuaalinen niin, että asiakas pystyy itse näkemään selkeästi kuinka rakentamamme logo erottuu joukostaan.

Lisämaksut

Lisämaksuja tulee, jos asiakas haluaa työn nopeammin valmiiksi tai haluaa palvelun, joka ei sisälly kiinteään hintaan.

Toimitus

Logo-pakettien toimitus ensimmäiselle vedokselle on 2-4 arkipäivää maksusta. Asiakkaan lisäkommenttien perusteella seuraavat vedokset rakentuvat samassa tahdissa.

Verkkosivut rakentuvat keskimäärin 3:ssa viikossa maksusta alkaen.

Logon oikeudet

Pidätämme kaikki oikeudet logoon, kunnes asiakas on maksanut loppulaskun. Peruutetusta työstä kaikki oikeudet logoon palautuvat UpNorth101:lle. UpNorth101:n logot on suojattu tekijänoikeudellisesti, jolloin kaikki niiden lainvastainen käyttö on rangaistava teko. Logon väärinkäytöstä seuraa 500 euron sakko sekä lisärangaistus säädetään rikoslain ja tekijänoikeuslain perusteella.

Tyytyväisyystakuu

Mikäli asiakas ei ole tyytyväinen logoonsa, hänellä on oikeus vaatia rahansa takaisin 7 arkipäivän sisällä siitä, kun asiakas on maksanut loppulaskun. UpNorth101 pidättää varausmaksun itsellään jo tehdystä työstä. Loppusumma palautuu asiakkaalle 100% täysimääräisenä 5 arkipäivän sisällä. Lisätietoa kohdasta Logon oikeudet.

Chat-tuki

Tuliko sinulle kysymys mieleen? Suosittelemme, että käännyt Chat-tukeemme. Näin saat vastauksen nopeasti. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@upnorth101.com tai soittaa numeroon 044-955 922 0

Yhteydenotto

Voit ottaa meihin yhteyttä chatin kautta, sähköpostilla info@upnorth101.com tai puhelimitse arkipäivisin 9-16.00, 044 955 922 0.